Szűrés

A(z) HTC kulcsszót tartalmazó cikkek

Pár napig ajándék jár a Vive Cosmos Elit VR eszköz mellé

2020. november 23. -

November 23-30. között, a Black Friday héten vásárlók, több mint 30.000 forint kedvezménnyel juthatnak hozzá a Vive Cosmos Elite, a Vive Cosmos eszközökhöz a kijelölt kiskereskedőknél, illetve a Vive Cosmos Elite HMD fejszetthez, ha ezeket a www.vive.com oldalról szerzik be. Ráadásul az egyik legnépszerűbb VR játék, a Half-Life: Alyx* is a tiéd lehet.  A Vive Cosmos Elite, a Vive Pro Full Kit és a Vive Pro Eye eszközökhöz egy kódot adnak, amellyel letöltheted az év VR játékát. Hogy teljessé tegyék az élmény, minden eszközhöz egy hónapos ingyenes hozzáférést biztosítanak a Viveport Infinity alkalmazás-áruház tartalmaihoz. 

Tovább

A HTC útjára engedte a VIVE XR Suite szoftvercsomagot

2020. október 20. -

A HTC VIVE, ma hivatalosan is elérhetővé tette a VIVE XR Suite szoftverét – amely egy öt alkalmazást magában foglaló vállalatokra fókuszáló, integrált VR- szoftvercsomag, segítségével a felhasználók akkor is hatékonyak és kollaboratívak tudnak maradni, ha egymástól fizikailag távol, csak számítógépen, tableten és valamilyen közismert VR eszközön tudják a kapcsolatot tartani.  A bejelentés kapcsán szervezett virtuális rendezvényt a VIVE Session alkalmazáson keresztül is követni lehetett, így világszerte többezer résztvevő kapcsolódhatott be ebbe avatar formában. 

Tovább

Már kapható a HTC Desire 20 Pro készülék

2020. október 5. -

A HTC Desire 20 Pro megérkezett Magyarországra is, amire számíthatunk tőle a kiegyensúlyozott okostelefon-élmény mellett, az az erőteljes, új négy hátlapi kamerás rendszer, a nagy 5,000 mAh akkumulátor, egy méretes 6.5” kijelző (90.5% kijelző/teljes méretarány), 3,5mm audio jack csatlakozó, bővíthető memória, és még számos hasznos tulajdonság.

Tovább

A Vive Pro Full Kit mellé most ajándék jár

2020. május 11. -

Május 11. – május 25. között a Vive Pro Full Kit mellé automatikusan egy kódot kap a vásárló, amellyel a népszerű Half-Life: Alyx* játékhoz kapnak hozzáférést. A számtalan egyéb előny mellett a vásárlók most, még 2 hónap AJÁNDÉK korlátlan hozzáférést is kapnak a Viveport INFINITY alkalmazás-áruház tartalmaihoz.

Tovább