Szűrés

A(z) Hisense kulcsszót tartalmazó cikkek

Intelligens háztartási gépek a piacon

2023. november 27. -

Még messze vagyunk attól, hogy széles körben használjuk az okos háztartási eszközöket, de folyamatosan nő az érdeklődés irántuk. Az okosotthonok térnyerésének az adhat majd löketet a jövőben, ha a háztartási gépeket is teljes mértékben be lehet integrálni a rendszerbe. A legnagyobb áttörést a fejlesztésben egyrészt az energiahatékonysági törekvések, másrészt a készülékek öndiagnosztizálási képessége hozhatják el.

Tovább

Új Mini-LED és gamer szériával is bővült a Hisense kínálata

2023. október 13. -

Óriásképernyős, emberi agyi mintázatokat szimuláló mini-LED modellt és 75 colos játékorientált QLED okostévét is bevezetett a magyar piacra a Hisense. Idén szeptembertől a kínai gyártó négy új mini-LED szériája, köztük a zászlóshajó, 85 colos méretben is elérhető UXKQ modell, valamint a kifejezetten gamereknek tervezett, prémium E7KQ Pro QLED készüléke is kapható már itthon.

Kulcsszavak: Hisense, okostévé
Tovább

Csúcskategóriás készülékeket vitt berlinbe a Hisense

2023. szeptember 4. -

8K-s lézertévét, több innovatív ULED Mini-LED készüléket és számos intelligens háztartási gépet is kiállított a Hisense az IFA-n. A berlini technológiai kiállításon a vállalatcsoport „Go Tech, and Beyond” elnevezésű standjánál a Hisense Csoport technológiai megoldásait, így többek között a Hi-Light optikai rendszert, a VIDAA OS operációs rendszert és a ConnectLife alkalmazást is megtekinthették a látogatók.

Kulcsszavak: Hisense, IFA 2023
Tovább

A Hisense Mini-LED tévéje lett a legjobb

2023. augusztus 29. -

Két kategóriában is elnyerték az EISA 2023-2024 legjobb termék díját a Hisense Mini-LED ULED televíziói. A márka 65U8KQ modellje az év Mini-LED tévéje lett, a 65U7KQ Mini-LED pedig a „Best Buy Mini-LED”, vagyis a legjobb ajánlatok kategóriájában lett díjnyertes. A Hisense idén már harmadik alkalommal nyerte el a rangos szakmai elismerést, ami igazolja a folyamatos technológiai fejlődését és kijelöli a helyét a világ vezető szórakoztatóelektronikai és háztartási készülékgyártó márkái között. 

Tovább