Szűrés

A(z) IKEA kulcsszót tartalmazó cikkek

Az új IKEA lámpával a fényt és a zenét kültérre is magunkkal vihetjük

2022. március 25. -

Az IKEA piacra dobja az új VAPPEBY Bluetooth hangszórós lámpát. Áprilistól a VAPPEBY segít varázslatossá tenni a barátok és a család társaságában töltött mindennapi pillanatokat. A hangszóró védett a kisnyomású vízsugár ellen, és a piacon az első olyan Bluetooth hangszóró, amely Spotify Tap funkcióval rendelkezik.

Kulcsszavak: IKEA, Bluetooth, lámpa
Tovább

Megújult alkalmazással jelentkezik az IKEA

2021. október 5. -

A megújult IKEA alkalmazás iOS és Andorid rendszerű okostelefonra is letölthető már Magyarországon, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy IKEA termékeket vásároljanak mobiltelefonon vagy tableten keresztül. Ez az alkalmazás, amely az IKEA Store applikációt váltja, ötletekkel és inspirációkkal várja az IKEA rajongókat – csakúgy, mint az IKEA áruházak.

Tovább

SYMFONISK hangszórókat fog árulni az IKEA

2019. november 21. -

Az IKEA és a Sonos közös fejlesztése, a SYMFONISK sorozat Wi-Fi hangszóróval ellátott termékei november 28-tól elérhetőek lesznek a magyar piacon is. Az új SYMFONISK hangszórókat ingyenes Spotify fiókkal is lehet használni. Az IKEA ezzel a termékével újabb lépést tesz az okos és digitális otthonok megteremtése felé.

Tovább

A magyarok evés közben beszélgetnek és mobiloznak

2016. szeptember 4. -

Az IKEA „Élet otthon” elnevezésű regionális kutatásának eredményeiből kiderül, hogy a magyar vendégszeretetnek valóban nincs párja, ám nem csak a házigazdák tesznek ki magukért  ̶  a vendégek kifejezetten szeretnek segíteni a házimunkában, ha látogatóba mennek. Az otthoni és vendégvárási szokásokat feltérképező reprezentatív adatok rámutatnak arra is, hogy a Z generáció 80 százaléka okostelefonját nyomkodja vacsora közben, míg a 30 év felettiek inkább beszélgetnek a közös étkezés során. A megkérdezettek 36 százaléka szerint nem illetlenség felszolgálni a földre ejtett ételt.

Tovább