Szűrés

A(z) Kerékpár kulcsszót tartalmazó cikkek

Közösségi nyomkövető app készül bringásoknak a Vodafone támogatásával

2014. november 6. -

A Vodafone Magyarország és partnere, a Hargamon Kft. a több millió főt számláló kerékpáros társadalomnak kínál 2015 tavaszától közösségi nyomkövető alkalmazást. A Velotrack egy M2M alapú szolgáltatás, amely nemcsak a közösen túrázó családoknak és barátoknak ad plusz információkat, de a kerékpár nyomkövetésével az esetleges lopások felderítésében is segít. 

Tovább

Magyar találmány a biztonságos bringázásért – Useeme karkötő

2014. július 16. -

A Useeme egy LEDes, mozgásvezérelt irányjelző karkötő, ami a karjelzéses indexelést teszi jól láthatóvá. Egy magyar biciklis apuka találmánya, melyet családi csapatával valósított meg, és most Hernádról elindulva világsikerre tehet szert, ha az Indiegogo közösségi finanszírozási oldalon augusztus 8-ig összegyűlik a gyártáshoz szükséges összeg.

Tovább

Olasz formatervvel támad a Samsung okosbringája [Videó]

2014. június 19. -

A Samsung a Milánói Design Héten mutatta be okosbringa koncepcióját, mely a legújabb technológiákat ötvözi az olasz kerékpártervező, Giovanni Pelizzoli terveivel. A tetszetős járgány így extra kényelmet és biztonságot kínál a nyergében ülő pilótának.

Tovább

Fenevad névre hallgat a napelemes motorkerékpár [Videó]

2014. május 23. -

A Daymar két évig dolgozott a Beast névre keresztelt motorbicikllin, a valódi „zöld” masinán, melyet napelemek hajtanak.

Tovább