Szűrés

A(z) LIFEBOOK kulcsszót tartalmazó cikkek

Megnövelt teljesítményű LIFEBOOK és STYLISTIC modellek

2020. május 29. -

A Fujitsu frissítette üzleti noteszgép-kínálatát, és beépített biztonsági képességekkel rendelkező, új LIFEBOOK modellel lépett piacra. Az új LIFEBOOK U7310 noteszgép 13,3 hüvelykes képernyőjét „lopakodó” módban digitális adatvédelmi szűrő (Privacy Guard) védi az illetéktelen tekintetektől.

Tovább

Egyszerűen hajtogatható Fujitsu üzleti számítógép

2019. május 10. -

A Fujitsu bemutatja a világ legkönnyebb átalakítható üzleti PC-jét: az induktív töltést biztosító integrált tolltartóval ellátott LIFEBOOK U939X modellt. A hagyományos noteszgépként használva gyors és agilis U939X visszahajtva nagy teljesítményű Windows-alapú táblagéppé alakul. A mindössze 1015 g súlyú, sokoldalú új LIFEBOOK lehetővé teszi, hogy a nagy teljesítményt igénylő üzleti felhasználók egy eszközzel váltsák ki a hagyományos noteszgépet és a táblagépet. 

Tovább

Az új ultramobil LIFEBOOK családdal a Fujitsu a modern munkahely igényeire reagál

2016. november 24. -

Az új ultrahordozható noteszgépcsaládjával a Fujitsu az üzleti felhasználók változó irodai és mobil szükségleteire reagál. A LIFEBOOK U7x7 családot három különböző méretű, könnyű noteszgép alkotja: a 12,5 hüvelykes ultramobil noteszgéptől a 15,6 hüvelykes erőgépig.

Tovább