Szűrés

A(z) MiVue kulcsszót tartalmazó cikkek

Itt a lista! Ezek nélkül el se indulj az autós vakációra!

2022. július 22. -

Autós nyaralásra indulsz a családdal? Több száz kilométert fogsz vezetni? A hosszú, akár egész napos út alatt nemcsak az enni- és innivalóról, hanem a család kényelméről és biztonságáról is gondoskodni kell. A felhőtlen utazáshoz sok mindenre szükséged lesz, a lista összeírásában a minőségi fedélzeti kamerák gyártója, a Mio segít neked.

Tovább

MiVue 886: Másodpercenkénti mentés és szuper éles felvételek

2022. január 18. -

A Mio, a menetrögzítő kamerák vezető gyártója mindent megtesz, hogy új szintre emelje a vezetés élményét. MiVue 800-as szériájával számos újdonságot hozott, most pedig felteszi a pontot az i-re a legújabb MiVue 886-os modellel, ami a márka első 4K felbontású kamerája! Miben más ez az eszköz, mint a többi? Mutatjuk!

Tovább

7+1 nyári tipp a Mio-tól

2021. július 5. -

Az autós vakációnál nincs is jobb kikapcsolódás nyárra! Ám akár közeli, akár távoli úticélt választunk, érdemes alaposan felkészülni, hogy autónk és mi magunk se nehezítsük meg jól megérdemelt szabadságunkat. A Mio 7+1 tippel segít, hogy mire figyeljünk és mit vigyünk magunkkal ahhoz, hogy a vakáció valóban minden pillanata élmény legyen!

Tovább

Egy nap alatt, négy keréken

2021. március 18. -

Nincs mit tenni, ahogy jön a jó idő, szinte azonnal útnak indulnánk. Bár a jelenlegi helyzet nem teszi lehetővé, hogy hosszabb időre, vagy akár külföldre menjünk, van megoldás! A különleges helyszínekért és mesés panorámáért nem kell átlépni az országhatárt, hiszen Magyarország a természeti csodák hazája. 

Kulcsszavak: autóskamera, MiVue, Mio
Tovább