Szűrés

A(z) Mio kulcsszót tartalmazó cikkek

Gyönyörű tavak és tengerpartok a Mio ajánlásával

2023. június 25. -

Úszni szeretsz, vagy egy gumimatracon ringatózol szívesebben? Esetleg a vízi sportok vonzanak? Összeállításunkban olyan vízpartokat ajánlunk, amelyeknél az aktív nyaralás és a kényelmes vakáció kedvelői is megtalálják számításukat. Legyen az úti célod egy türkizkék színű tó vagy a hűsítően hullámzó tenger, a Mio fedélzeti kamerái az odavezető utadon is vigyáznak rád!

Kulcsszavak: autós kamera, MiVue, Mio
Tovább

Parkolásnál is segít a fedélzeti kamera

2023. május 20. -

Találtál már karcolást, kisebb horpadást vagy komolyabb sérülést a parkoló autódon? Valószínűleg most sokan igennel válaszolnak. Sajnos az őrzött parkoló sem jelent garanciát, hiszen itt is bármi megtörténhet. Nem láthatod előre a kellemetlenségeket, amit azonban tehetsz, hogy beszerelsz az autódba egy parkolási üzemmódra képes fedélzeti kamerát, hogy bármikor rekonstruálni tudd a történteket.

Tovább

Plusz egy év garancia ajándékba a Mio-tól!

2023. március 10. -

A világ vezető fedélzeti kamera gyártója most nemcsak a megbízhatóságot és kiváló minőséget garantálja vevőinek, hanem további egy év ingyenes gyártói garanciát is kínál az akcióban szereplő modellekre*. A 2023. március 1. és december 31. között vásárolt Mio MiVue autós és motoros készülékeknél így nem kettő, hanem három év garanciával számolhatnak a dashcam tulajdonosok.

Tovább

Itt vannak a Mio legjobb ár-érték arányú dashcamjei!

2023. január 24. -

Menetrögzítő kamerát keresel, de nem tudod, melyiket válaszd? A minőség mellett a kedvező ár-érték arány is fontos számodra? Mutatunk három modellt, amelyek a legjobbat nyújtják a kategóriájukban, miközben a pénztárcádat is kímélik.

Tovább