Szűrés

A(z) Mozilla kulcsszót tartalmazó cikkek

Filléres telefonnal rukkolt elő a Mozilla

2014. augusztus 28. -

Indiában hétfőn dobták piacra a legújabb, Firefox OS alapú mobilt, mely átszámítva mindössze 7500 forintba kerül. A készüléket kifejezetten a fejlődő ázsiai piacokra, azok belül is Indiába és Indonéziába szánták.

Tovább

Mobilegyenlegükre vásárolhatnak a Firefox Marketplace-en a telenorosok

2014. február 24. -

Február 24-től Magyarországon elsőként a Telenor ügyfelei vásárolhatnak applikációkat és tartalmakat mobilegyenlegük terhére a Firefox OS rendszer alkalmazásboltjában, a Firefox Marketplace-en, ahol most a Telenor alkalmazásválogatása is elindult.

Tovább

Androidos nyitóképernyőt fejlesztett a Mozilla

2014. február 6. -

A Mozilla új Firefox Launcher alkalmazást fejlesztett egy izraeli céggel karöltve, mely új kezdőképernyőt varázsol az androidos telefonokra. A vállalat már be is mutatta a programot egy konferencián.

Tovább

Firefox mobil a Telenor kínálatában

2013. november 22. -

A hazai okostelefon piacot toronymagas részesedéssel uraló Android mellett – a legfrissebb negyedéves értékesítések alapján – második helyen a Windows Phone platform szolgálja ki a felhasználók igényeit. A vásárlók kegyeiért folyó küzdelembe most egy új szereplő, a Mozilla által fejlesztett Firefox OS is belép, mely a Telenor kínálatában már elérhető.

Tovább