Szűrés

A(z) OKI kulcsszót tartalmazó cikkek

Intelligens, színes nyomtatókból álló új portfólióval növeli a vállalkozások versenyképességét az OKI

2016. október 14. -

Az OKI új színes nyomtatókat és multifunkciós készülékeket (MFP) vezetett be a piacra, amelyek intelligens megoldásaikkal túlmutatnak a hagyományos nyomtatási eszközökön. Segítségükkel a mikrovállalkozásoktól a nagyvállalatokig bármilyen méretű szervezet időt és pénzt takaríthat meg, növelheti teljesítményét, valamint egyszerűbbé és biztonságosabbá teheti a dokumentumkezelést és a munkafolyamatokat. 

Kulcsszavak: OKI, nyomtatás, nyomtató
Tovább

Az OKI széles formátumú nyomtatókkal hódított a Drupán

2016. június 16. -

Idén is komoly szakmai érdeklődés övezte a Drupa nyomdaipari szakvásárt, amely május 31. és június 10. között várta az érdeklődőket Düsseldorfban.

Tovább

A nyomtatók „neon plus ultrájával” készül az OKI a Drupára

2016. május 24. -

Az OKI úttörő neon toneres nyomtatója új bevételi forrásokat nyithat a kreatív ügynökségek és nyomdai vállalatok számára, akik ezentúl fluoreszkáló színekben is gyárthatnak különféle, egyedi marketinganyagokat. A készüléket az OKI – számos egyéb megoldása mellett – a düsseldorfi Drupa 2016 szakvásáron mutatja be a szélesebb közönségnek május 31. és június 10. között.

Tovább

Új készülékekkel rukkolt elő az OKI

2015. november 24. -

Az OKI bejelentette legújabb termékeit, a C911dn A3-as, színes nyomtató és a Pro Series sorozat Graphic Arts készülékei.

Tovább