Szűrés

A(z) QNAP kulcsszót tartalmazó cikkek

Belépő szintű 100 GbE-s switch

2023. december 11. -

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora, ma bemutatta az új 100 GbE-s QSFP28/25GbE SFP28 menedzselhető switchet, a QSW-M7308R-4X-et. Akár 1200 Gbps-os kapcsolási kapacitást kínál egy kompakt, félszélességű, rackbe szerelhető házban, a QSW-M7308R-4X megfelel a big data tárolás, videószerkesztés, virtualizációs- és mesterséges intelligencia alkalmazások nagy sávszélességű igényeinek, hogy felgyorsítsa a nagy sebességű adattároló központok telepítését, az intelligens orvoslást és professzionális multimédiás stúdiókat.

Kulcsszavak: QNAP, switch
Tovább

A QNAP kiadja a SaaS biztonsági mentési megoldást

2023. december 8. -

A QNAP Systems, Inc. kiadta a Boxafe 2.0-s verzióját, a Google Workspace és Microsoft 365 biztonsági mentési megoldást új vállalatközpontú funkciókkal és licenccsomagokkal. A vállalatok és a menedzselt szolgáltatásnyújtók könnyen hasznosíthatják a Boxafét, hogy megvédjék a SaaS-adatokat az előre nem látható katasztrófáktól, amelyek helyrehozhatatlan károkat okozhatnak a vállalkozásoknak.

Kulcsszavak: biztonsági mentés, QNAP
Tovább

A Qfile Pro biztosítja a legjobb QNAP mobil fájlkezelést Androidon és iOS-en

2023. december 5. -

A QNAP Systems, Inc. kiadta az új Qfile Pro mobilalkalmazást, amely integrálja a Qsync Pro fájlszinkronizálását. Ez az integráció biztosítja a felhasználóknak a teljes NAS-fájl hozzáférést, szinkronizálást, és mobil fotó-/videómentési élményt egyetlen mobilalkalmazás használatával.

Kulcsszavak: QNAP, mobilalkalmazás
Tovább

A QNAP bemutatja a világ első Thunderbolt 4-es NAS-okat

2023. november 25. -

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora bejelentette a TVS-h674T / TVS-h874T Thunderbolt 4-es NAS-okat. A kizárólag alkotóknak és meglévő fájlalapú munkafolyamatokon alapuló videógyártáshoz kialakított hálózati adattároló (NAS) használatával a felhasználók élvezhetik a nagyfokú produktivitást, és elképesztő hatékonysággal óvhatják meg értékes kreatív munkáikat.

Kulcsszavak: NAS, QNAP
Tovább