Szűrés

A(z) Razer kulcsszót tartalmazó cikkek

Ragadd meg a pillanatot Night City-ben

2020. november 8. -

Már kapható a CD PROJEKT RED-del közösen megalkotott Razer Viper Ultimate Cyberpunk 2077 Edition, amellyel felszerelkezve csúcsra járathatod magadat. Készülj fel a 2020-as év legjobban várt játékmegjelenésére, és urald Night City-t a Razer legnagyobb példányszámban eladott kétkezes kialakítású Viper Ultimate egerének új változatával, a legteljesebb, tripla-A kategóriás élmény érdekében. 

Tovább

A Razer teljes mozgásszabadságot biztosít új termékeivel

2020. szeptember 24. -

A Razer bejelentette az új Razer BlackShark V2 Pro, DeathAdder V2 Pro és BlackWidow V3 Pro termékek megjelenését, melyekkel a cég a legmodernebb játékteljesítményt, valamint teljes mozgásszabadságot nyújtó, csúcskategóriás, vezeték nélküli periféria-flottát hoz létre. A játékosok most már akadálytalanul, kábelek nélkül élvezhetik kedvenc játékaikat, mivel a Razer HyperSpeed vezeték nélküli technológia stabil és gyors kapcsolatot biztosít.

Tovább

Razer Kishi univerzális játékvezérlő iPhone-hoz

2020. szeptember 17. -

A Razer bejelentette, hogy már elérhető a Razer Kishi Universal Gaming Controller for iPhone, az idén januárban két „Best of CES” díjat nyert mobil-kiegészítő iOS változata. Kattintható analóg karjaival, számos előlapi- és multifunkciós gombjával, valamint a nyolcutas D-paddal a Kishi for iPhone a Razer díjnyertes kontroller hardverét első alkalommal teszi hozzáférhetővé az Apple felhasználók számára is.

Tovább

Cserélhető oldalpaneles egeret mutatott be a Razer

2020. szeptember 7. -

A Razer bejelentette a Razer Naga Pro vezeték nélküli gamer egeret. Az MMO-tól a MOBA, a Battle Royale, és az első személyű lövöldözős játékokig és még tovább - a Naga Pro három cserélhető oldalpanelje segítségével könnyebb a különböző játékműfajokhoz alkalmazkodni, mint eddig bármikor.

Tovább