Szűrés

A(z) Ricoh kulcsszót tartalmazó cikkek

Díjat kapott a Ricoh Pro C901 és a Pro C901S Graphics Arts +

2013. július 8. -

A Ricoh Pro C901 és a Pro C901S Graphics Arts + digital presses a "Best Production Cut-sheet Printers – Light Production" kategória győztese lett a június 26-án megtartott FESPA londoni rendezvényén, a hetedik European Digital Press Association (EDP) Awards elnevezésű versenyben.

 

Kulcsszavak: Ricoh, díj, nyomtató
Tovább

Üzleti kommunikációra fejlesztett interaktív táblát mutatott be a Ricoh

2013. július 4. -

A Ricoh D5500 55 colos interaktív tábla lehetővé teszi egy megbeszélés résztvevőinek, hogy megosztott képernyőn fejezzék ki gondolataikat. Az opcionális remote licenc segítségével a különböző helyszíneken tartózkodók azonnal és egyszerűen cserélhetnek információt – mintha csak ugyanabban a szobában lennének. Ez javítja az üzleti kommunikációt, növeli a produktivitást, növeli a munkafolyamat hatékonyságot és elősegíti a párbeszédet.

Kulcsszavak: Ricoh, interaktív tábla
Tovább

Ricoh AficioMP 171LN multifunkciós készülék

2011. augusztus 29. -

A Ricoh Europe bemutatta új kisméretű és megfizethető multifunkciós készülékét (MFP), az Aficio MP 171LN-et, amely ideális az általános irodai igények kielégítésére. Ez a strapabíró A4-es MFP gyors bemelegedési idejével és 17 lap/perces sebességével megnöveli az irodák produktivitását. A kompakt MP 171LN festéke a Ricoh egyedi alacsony energiaigényű toner készítési technológiájával készül, ami segít a környezeti hatások csökkentésében.

Tovább