Szűrés

A(z) Samsung kulcsszót tartalmazó cikkek

Galaxy A széria: Bámulatos újítások és biztonsági megoldások

2024. március 12. -

A Samsung bemutatta a Galaxy A55 5G és Galaxy A35 5G okostelefonokat, amelyekkel a vállalat még több felhasználóhoz juttathatja el kiemelkedő újításait. A készülékek olyan átfogó biztonsági funkciókkal rendelkeznek, mint például a Knox Vault. A Galaxy csúcsminőségű kameraújításaival érkező új fotózási lehetőségek a készülékeken is elérhetők, a láthatóságfokozó Vision Booster technológiával pedig a kijelző igazodik a környezeti fényviszonyokhoz.

Tovább

Megjelent két szupergyors microSD kártya

2024. március 9. -

A Samsung bemutatja az akár 800 megabájt/másodperc szekvenciális olvasási sebességű, 256 gigabájt* (GB) méretű SD Express** microSD kártyáját, amely a jelenlegi interfészhez képest négyszer gyorsabb sebességet kínál. A vállalat megkezdte az 1 terabájt***  (TB) méretű UHS-1 microSD kártya sorozatgyártását is, amely V-NAND technológiát használ. A Samsung célja, hogy a következő generációs microSD kártya termékcsaláddal egyedülálló memóriamegoldásokat kínáljon a jövő mobilalapú számítástechnikájához és az eszközön futó mesterségesintelligencia-alapú alkalmazásokhoz.

Tovább

A Samsung Knox tizedik alkalommal kapott CC tanúsítványt

2024. március 5. -

A Samsung 2024-es tévéire telepített, megbízható Samsung Knox biztonsági megoldás még a készülékek megjelenése előtt nyerte el a Common Criteria* (CC) minősítést. A biztonsági megoldás sérthetetlenségére** és hatékonyságára irányuló teljesítményét az egymást követő tizedik évben ismerték el a tanúsítvánnyal.

Tovább

iF Design 2024: 9 kategóriában 75 díjat kapott a Samsung

2024. március 4. -

A Samsung összesen 75 díjat nyert a rangos német, nemzetközileg is elismert International Forum (iF) Design 2024 dizájnversenyen. A vállalat két Arany Díjban részesült – a Samsung OLED TV (S95C), valamint a Galaxy Z Flip5 Maison Margiela kiadása*  kapta meg az elismerést. A Samsung televíziók, okostelefonok és egyéb készülékei mind a 9 kategóriában –, beleértve a Termék és Felhasználói élményt is – díjat érdemeltek. 

Kulcsszavak: iF Design Award, Samsung
Tovább