Szűrés

A(z) USB kulcsszót tartalmazó cikkek

A Kingston négy díjat zsebelt be a Cyber Defense Global Awardson

2019. november 13. -

A Cyber Defense Magazine információbiztonsági szaklap 2019-ben is díjazta a kiber- és információbiztonság innovátorait, és két egymást követő évben idén második alkalommal ismerte el nemzetközi díjprogramjában a Kingston eredményeit. A memóriagyártó összesen négy kategóriában nyert díjat a Cyber Defense Global Awardson. Két iparágvezető titkosított tárolómegoldása, az IronKey D300S titkosított USB-meghajtó és a KC2000 NVMe PCIe SSD egyaránt két-két elismerésben részesült.

Tovább

Már kisebb kapacitással is elérhetők a Kingston DT 2000 titkosított USB-meghajtók

2017. augusztus 17. -

A Kingston Digital Europe Co LLP 4 és 8 GB kapacitású meghajtókkal bővítette DataTraveler 2000 titkosított USB választékát. 

Tovább

A Kingston megduplázta a kapacitását a világ legnagyobb tárhelyű pendrive-jának

2017. január 8. -

A Kingston, a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata bemutatta a világ legnagyobb kapacitású USB-meghajtóját, a DataTraveler Ultimate Generation Terabyte-ot (DTGT). A DataTraveler Ultimate GT akár 2 TB tárhelyet és az 1. generációs USB 3.1 (USB 3.0) szabványnak megfelelő teljesítményt biztosít.

Tovább

Maximális adatbiztonság a Kingston új pendrive-jaival

2016. október 11. -

A Kingston Digital, Inc., a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata bemutatta legújabb IronKey D300 és D300 Managed titkosított pendrive-jait. Mindkét USB a 2016-ban felvásárolt IronKey fejlett adatvédelmi technológiájának segítségével biztosítja a legnagyobb szintű titkosítást. 

Tovább