Szűrés

A(z) VR-szemüveg kulcsszót tartalmazó cikkek

Robotvezérlés AR-szemüveggel

2019. április 11. -

A Pécsi Tudományegyetem öt hallgatója nyerte meg az Epson pályázatán meghirdetett hat ipari robot egyikét. Az ipari és tudományos területről érkező zsűriben helyet foglalt a Magyar Tudományos Akadémia egyik Kutatóintézetének tudományos munkatársa is.

Tovább

Virtuális utazás a KLM segítségével

2018. november 22. -

Mindig is vágyott arra, hogy otthonában, a fotelben ülve utazhasson el messzi, egzotikus tájakra? A KLM iFly virtuális valóság programjával ez többé nem álom, hiszen ki sem kell tennünk a lábunkat a lakásból ahhoz, hogy egy majdnem élethű utazási élménnyel legyünk gazdagabbak! 

Tovább

Az OTP Egészségpénztár létrehozta Magyarország első VR-váróját

2017. december 20. -

Az OTP Egészségpénztár új stratégiájának középpontjába  az egészségügyi öngondoskodás jelentőségének hangsúlyozása és az egyéni befizetések ösztönzése került. A Munka nem várhat kampány legújabb elemeként megnyílt az ország első VR-Várója az Országos Sportegészségügyi intézetben. 

Tovább

Virtuális Valóság (VR) megoldások az ARworks-től

2016. november 10. -

A Virtuális Valóság (VR) egy különleges, új médiaformátum, melyet tényleges, valós eredménnyel lehet az értékesítés, a marketing de akár a trainingek támogatására használni. Legyen az egy fesztiválmegjelenés, egy sales meeting, egy áruházi promóció, egy kiállítási stand vagy egy bemutató szalonban használt VR megoldás vagy valamilyen más ötlet. Alább bemutatunk kettőt a számos lehetőség közül.

Tovább