Szűrés

A(z) Verbatim kulcsszót tartalmazó cikkek

Új Verbatim Store 'n' Go Universal Storage Module (USM) hordozható merevlemez

2012. június 26. -

A Verbatim bemutatta rugalmas és fejleszthető adattárolási megoldását, az első Store ‘n’ Go Universal Storage Module-t (USM). A Store ’n’ Go USM számos csatlakozási lehetőséget támogat, többek között az USB 3.0-t, a FireWire-t és a Thunderboltot, de közvetlenül SATA-csatlakozóval is használhatjuk. Az USM merevlemezek mellékelt USB 3.0 szabványú kábellel érkeznek.

Kulcsszavak: Verbatim
Tovább

USB 3.0-t támogató pendrive-ok kedvező áron a Verbatimtől - Store ‘n’ Go V3

2012. május 4. -

A Verbatim bemutatta új USB-meghajtó-sorozatát, melynek tagjai már támogatják az USB 3.0 “SuperSpeed” villámgyors adatátviteli technológiát. Az új meghajtókat kis méret és kúpszerű forma jellemzi, csatlakozójuk pedig a ‘Slide and Lock’ mechanizmusnak köszönhetően elrejthető, így védve van a külső hatásoktól. A Store ‘n’ Go V3 hét színben kerül forgalomba, a csúcsmodell kapacitása 64 gigabájt.

Kulcsszavak: Verbatim, pendrive, USB
Tovább

Új 2,5” SATA-III SSD meghajtók a Verbatim-tól

2012. február 27. -

A Verbatim 2,5’’ SATA-III SSD kétszer gyorsabb, mint a SATA-II, így a szélessáv minden előnyét élvezhetjük. Az új meghajtó kivételes adatátvitelre, akár 550MB/sec olvasási és 510MB/sec írási sebességre képes, valamint gyorsabb rendszerbetöltést és gyorsabb rendszer-reakcióidőt biztosít.

Tovább

Ultravékony mobil-gombsor a Verbatimtól

2011. november 30. -

A gyártó bemutatta karcsú QWERTY billentyűzetét, mely Bluetooth kapcsolaton keresztül képes kommunikálni mobiltelefonunkkal, vagy táblagépünkkel. A kiegészítő segítségével kényelmesen, gyorsan és billentyűcsattogás nélkül gépelhetünk.

Tovább