Szűrés

A(z) Vivo kulcsszót tartalmazó cikkek

Bemutatkozott a 4,75 milliméter karcsú Vivo X5 Max

2014. december 10. -

A Vivo ígéretéhez hűen december 9-én lerántotta a leplet új készülékéről, amely 4,75 milliméteres karcsúságával rögtön kiérdemelte a „világ legvékonyabb okostelefonja” címet. Anorexiás mobil létére a Vivo X5 Max igen gazdag felszereltséggel büszkélkedhet, és még a jack audio csatlakozót sem spórolták ki belőle.

Tovább

Képeken a Snapdragon 810 procival szerelt Vivo Xplay 5S

2014. november 10. -

Megjelent néhány jó minőségű fotó a Vivo leleplezésre váró csúcsmobiljáról. Ha hihetünk a képeknek és a hozzájuk mellékelt tudáslistának, a kínai újdonság szupererős és szuperkarcsú, ám könnyen előfordulhat, hogy a gyártó marketing osztálya csak lódított, hogy felkeltse a világ figyelmét.

Tovább

3,8 milliméter karcsú lehet a Vivo új mobilja

2014. október 30. -

Tegnap óta az Oppo R5 viseli a „világ legkarcsúbb okostelefonja” címet, de a helyzet hamarosan változhat, ugyanis néhány kedvcsináló fotó alapján a Vivo egy új pengemobillal készül, amely több, mint egy milliméterrel vékonyabbnak ígérkezik a friss kínai csúcstartónál.

Tovább

Vivo Xplay 5 – Snapdragon 810 processzorral?

2014. szeptember 23. -

A feltörekvő kínai gyártó futószalagjáról kerülhet le a világ első QuadHD kijelzős mobilja után az úttörő Xplay 5 modell is, melyben – szintén elsőként – a Qualcomm felsőkategóriás készülékekbe szánt 64 bites Snapdragon 810 lapkája teljesít szolgálatot.

Tovább