Szűrés

A(z) Xerox kulcsszót tartalmazó cikkek

Itt a Xerox "Team Availability" applikációja

2020. június 27. -

A Xerox bejelentette a Team Availability App elindulását. A gyorsan telepíthető applikáció valós idejű megoldást kínál azon szervezetek számára, amelyeknek lényeges a munkavállalók elérhetőségének és lokációjának pontos nyomon követhetősége. A rugalmas munkakörnyezetben dolgozók menedzselése szempontjából fontos tudni, hogy az alkalmazottak éppen hol dolgoznak, vagy dolgoznak-e egyáltalán.

Tovább

Új Xerox PrimeLink B9100 nyomtató

2020. február 29. -

A Xerox bemutatta új, Xerox PrimeLink B9100 sorozatát, az első olyan multifunkcionális nyomtatót, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a csatlakoztatott eszközökkel szemben támasztott termelékenységi igényeknek.

Tovább

A Xerox az átlátszót választotta a 2020-as év színének

2019. november 7. -

Miközben elfogadják azokat a vitákat, amelyek arról szólnak, hogy a szín hiánya önmagában színnek nevezhető-e (szerintük igen), a Xerox az átlátszót választotta a jövő év színenek. Ugyanazt a színt (vagy nem színt) tehát, mint a víz, az ablakok vagy a celofán színe. 

Tovább

A Xerox korszakalkotó nyomtatási innovációt mutatott be

2019. október 13. -

A speciális nyomtatási megoldások a digitális szegmens leggyorsabban növekvő ágazata, a Xerox éppen ezért fejlesztette ki az Adaptive CMYK Plus technológiát, amely az új Xerox PrimeLink C9065 / C9070 színes nyomtatóhoz és a Xerox Color C60 / C70 nyomtatókhoz készült.

Tovább