Szűrés

A(z) Xiaomi kulcsszót tartalmazó cikkek

Új okoseszközökkel jelentkezett a Xiaomi

2023. szeptember 27. -

A Xiaomi bemutatta legújabb csúcstechnológiás okoseszközeit, köztük a Xiaomi Watch 2 Pro okosórát és a Xiaomi Smart Band 8 okoskarkötőt. Az új eszközöket úgy tervezték, hogy könnyen összekapcsolhatók legyenek a nemrégiben bemutatott okostelefon-termékcsalád, a Xiaomi 13T készülékeivel. Az új, innovatív termékek az egészségi állapot és a sportteljesítmény folyamatos nyomonkövetésével, változatos kényelmi és hatékonyságnövelő szolgáltatásokkal épülnek be felhasználóik mindennapjaiba.

Tovább

Hamarosan érkezik a Xiaomi 13T telefoncsalád

2023. szeptember 27. -

A Xiaomi bemutatta a legújabb 13T okostelefon sorozatát, a Xiaomi 13T-t és a Xiaomi 13T Pro-t, amely a képalkotást művészi fokon űző felhasználók körében tehet szert majd a legtöbb rajongóra. A Leicával közösen fejlesztett, professzionális optika került a készülékekbe, így a Xiaomi 13T sorozat a Leica kamerák esszenciáját megragadó Authentic Leica Imagery szolgáltatásokkal büszkélkedhet. A telefonok teljesítményét optimalizálták, üzemidejüket még jobban kitolták, a kijelzőjük pedig kristály tisztán, nagy részletgazdagsággal jeleníti meg a tartalmakat – vagyis kivételesen jó képmegjelenítő tulajdonságokkal rendelkeznek és nagyszerű felvételek készülhetnek velük. 

Kulcsszavak: Xiaomi, okostelefon
Tovább

Tabletet, amelyet hatékony munkára és még több szórakozásra terveztek

2023. augusztus 22. -

A Xiaomi ma bemutatta nemzetközi piacain a Xiaomi Pad 6-ot, amely munkaeszköz és szórakoztató központ is egyben. Napjaink multi-tasking dolgozóinak munkaállomása, a Xiaomi Pad 6 tablet 11 hüvelykes, 309 ppi felbontású WQHD+ (2880 x 1800) kijelzővel rendelkezik, amely éles, tiszta képeket garantál, a Snapdragon 870 mobilplatform pedig robusztus teljesítményt biztosít egész napra. A kiemelkedő energiahatékonyság és a nagyméretű, 8840mAh (tip) kapacitású akkumulátor lehetővé teszi, hogy a felhasználók gyorsan váltsanak a megnyitott alkalmazások között, így pillanatok alatt reagálhatnak a különféle munkahelyi igényekre.

Kulcsszavak: Xiaomi, tablet
Tovább

Bemutatjuk a Xiaomi Pad 6-ot

2023. július 7. -

A Xiaomi ma bemutatta nemzetközi piacain a Xiaomi Pad 6-ot, amely munkaeszköz és szórakoztató központ is egyben. Napjaink multi-tasking dolgozóinak munkaállomása, a Xiaomi Pad 6 tablet 11 hüvelykes, 309 ppi felbontású WQHD+ (2880 x 1800) kijelzővel rendelkezik*, amely éles, tiszta képeket garantál, a Snapdragon 870 mobilplatform pedig robusztus teljesítményt biztosít egész napra. 

Kulcsszavak: tablet, Xiaomi
Tovább