Szűrés

A(z) automatizálás kulcsszót tartalmazó cikkek

A Google bemutatta önműködő autójának üzemképes prototípusát

2014. december 23. -

A legszebb karácsonyi ajándékot mutathatta be a Google hétfőn. Végre elkészült önműködő autójuk első, teljesen funkcionáló prototípusa, melynél szebbet – ahogy fogalmaztak – el sem tudnak képzelni.

Tovább

Az ABB-free@home-mal egyszerűbb otthonunk automatizálása

2014. augusztus 15. -

Az ABB-free@home technológiával egyre több ember számára válik elérhetővé az intelligens otthonfelügyelet. A világítás és hőmérséklet ellenőrzésének, a redőny vezérlésének és a biztonság intelligens eszközökkel vagy számítógéppel való felügyeletének könnyen telepíthető, egyszerű kezelőfelülete sok háztartás számára teszi valósággá az otthon-automatizálást, és üzleti lehetőséget nyújt sok új telepítő részére. 

Tovább

Az Intel magasabb fokozatba kapcsolja az autóipari innovációt

2014. május 30. -

A jövő autonóm gépjárműveivel kapcsolatos innováció felgyorsítása érdekében az Intel Corporation elindítja az Intel In-Vehicle Solutions (IVI - Gépjárművön belüli megoldások) nevű hardver- és szoftvertermék-családját, ami a gépkocsik oly módon való továbbfejlesztését célozza, hogy azok még átfogóbb információközlésre legyenek képesek, több segítséget nyújtsanak, és végül saját magukat is irányítani tudják.

Tovább

A Google autója saját magát irányítja

2014. május 29. -

Kedden leplezte le a Google önmagát irányító autójának prototípusát, amelyben sem kormányt, sem pedig fékpedált nem találunk. A vállalat évekig dolgozott a járművön.

Tovább