Szűrés

A(z) biztosítás kulcsszót tartalmazó cikkek

Mindhárom mobilszolgáltatónál köthetünk utasbiztosítást SMS-ben

2013. február 6. -

Az utasbiztosítás megkötésének egyik legegyszerűbb módja az SMS-küldés, amit az idei síszezonban először mindhárom hazai mobilszolgáltatónál megtehetünk. Az UNION Biztosító és a Generali Csoporthoz tartozó Európai Utazási Biztosító Zrt. (EUB) dolgozták ki a három telekommunikációs céggel együttműködve az SMS-ben köthető utasbiztosítási szolgáltatásokat.

Tovább

Megújult a T-Mobile Készülékbiztosítás szolgáltatása

2012. november 7. -

A technológiai szempontból egyre kifinomultabb, többfunkciós, értékes mobilkommunikációs eszközök súlyos sérülése, megrongálódása vagy ellopása esetén nagy terhet ró az ügyfélre a készülék pótlása. Ezen próbál enyhíteni a T-Mobile megújult Készülékbiztosítása, amelyben mindenki megtalálhatja a saját okostelefonjára és egyéni igényeire szabott biztosítási módozatot.

Tovább

Egy év alatt 50 ezer készülékbiztosítás a T-Mobile-nál

2011. szeptember 26. -

Az okostelefonok növekvő népszerűségének köszönhetően egyre nagyobb az igény a T-Mobile ügyfelei körében az értékes készülékek biztosítására. Ezt bizonyítja, hogy a bevezetés óta eltelt egy év alatt 50 ezer készülékre kötöttek biztosítást, ami rekordnak számít a közép-kelet európai régióban.

Tovább