Szűrés

A(z) drón kulcsszót tartalmazó cikkek

Tárd ki a szárnyaid!

2016. október 7. -

Vajon ki ne álmodott volna még arról, hogy milyen jó lenne repülni? Felszállni, megcsodálni a tájat madártávlatból? Ugye, milyen gyönyörű látvány lehet a folyók vizén megcsillanó napfény, vagy épp egy nyüzsgő nagyváros a magasból? Bármerre is jársz, az új merevszárnyú Parrot Disco drónnal valóra válthatod az álmod, és még csak a Földről sem kell felszállnod!

Kulcsszavak: drón, Parrot Disco
Tovább

Legyen mindenkié a repülés élménye!

2016. április 14. -

A Drone Prix Hungary csapata a magyarországi, sőt, a régión belüli legnagyobb drón rajongói közösség felépítését célul kitűzve, elsőként egy hat állomásos, számos kiegészítő programmal felvértezett nyílt drón bajnokságot rendez, mely szeptemberben az egész napos Drónverseny és Robotika Show-ban csúcsosodik ki.

Tovább

Az Amazon a drónok egész családját állítja majd csomagküldő-szolgálatba

2015. november 30. -

Az Amazon vasárnap videofilmen mutatta be csomagszállító drónjának mintapéldányát, amelyet két év alatt fejlesztettek ki.

Kulcsszavak: drón, Amazon
Tovább

Jogsi és rendszám is kellhet majd a drónoknak

2015. november 11. -

A német szövetségi közlekedési minisztérium szigorításokat készül bevezetni a drónok használatára. A tervek szerint az 500 grammnál nagyobb tömegű készülékeket rendszámmal kellene ellátni, a drónok kereskedelmi célú használatához pedig jogosítványra lenne szükség.

Kulcsszavak: drón, jog
Tovább