Szűrés

A(z) e-könyv kulcsszót tartalmazó cikkek

Nem tetszik egy iOS app? Kérd vissza a pénzed

2014. december 31. -

A Hvg számolt be arról, hogy bizony most megéri iPhone használónak lenni, hiszen az Apple döntése értelmében visszakérhetik pénzüket azok az európai felhasználók, akik nem elégedettek a letöltött és kifizetett alkalmazásukkal.

Tovább

Ütásálló e-olvasó a Pocketbooktól

2014. december 3. -

A PocketBook bemutatta legújabb készülékét, a CAD Reader Flexet, mely olyan szakembereknek készült, akik nagy táblázatokkal, komplex grafikonokkal és rajzokkal dolgoznak. A környezeti hatásoknak ellenálló, hajlékony eszköz terepmunka közbeni használatra is alkalmas.

Tovább

PocketBook InkPad – könyvlap méretű e-könyv olvasó

2014. október 29. -

A Pocketbook új e-Ink technológiájú e-olvasója azok számára ideális, akiket eddig a zsebméret tartott vissza az e-könyvektől. A Pocketbook InkPad képernyőmérete megegyezik egy átlagos könyvlapéval, lényeges különbség azonban, hogy segítségével az összes könyvünket magunknál hordhatjuk mindössze 350 gramm pluszsúllyal.

Tovább

Bemutatkozott a PocketBook divatos e-book olvasója és új tablet sorozata

2014. szeptember 6. -

A berlini IFA kiállításon mutatta be a PocketBook legújabb, a Kenzo divatházzal együttműködésben tervezett e-book olvasóját. Az elegáns készülékeiről ismert vállalat egy új generációs tabletekből álló sorozattal is készült a kiállításra.

Tovább