Szűrés

A(z) e-mail kulcsszót tartalmazó cikkek

Az összes e-mail fiókunkat menedzselhetjük az új androidos Gmail alkalmazással

2014. október 20. -

Egy kiszivárgott videó arról árulkodik, hogy az Android rendszerre szánt Gmail alkalmazás következő verziója már lehetőséget nyújt különböző, akár külső kiszolgálókhoz tartozó e-mail fiókjaink kezelésére is, így egyetlen felületről elérhetjük általa az összes elektronikus levelünket.

Tovább

Amikor a vállalati levél spambe megy

2013. október 8. -

A hazai kibertérben egyre gyakrabban kerülnek fel különböző vállalatok domainjei feketelistára, miközben ezt semmi nem indokolja. Így a vállalat által küldött e-mailek spamként jelennek meg partnereiknél, ügyfeleiknél. A kiváltó ok általában a vállalat weboldalának sérülékenységében keresendő, ugyanis illetéktelen személyek kéretlen levelek küldésére használhatják a honlapot. 

Tovább

Átláthatóbb lett a Gmail

2013. szeptember 30. -

A Google frissítette a Gmail androidos kliensét, mely nemcsak letisztultabb kezelőfelülettel, hanem néhány új, a felhasználói éményen javító funkcióval áll rendelkezésünkre.

Tovább

Trójai kártevőt hordoz a kamu Vodafone e-mail

2013. január 24. -

2013. január 24-én egy új, Zbot.HYO elnevezésű trójai kártevő-változat kezdett terjedni magyar nyelvű levelekben! Biztonságunk érdekében óvakodjunk az MMS-nek álcázott levélbe rejtett, fertőzött JPEG és ZIP fájloktól!

Kulcsszavak: Vodafone, e-mail, vírus
Tovább