Szűrés

A(z) fejhallgató kulcsszót tartalmazó cikkek

Maximális összpontosításra és hosszú távú használatra tervezve

2023. április 23. -

A Logitech Zone Learn vezetékes fejhallgatóit elsősorban fiatal tanulók számára optimalizálták: a cserélhető fülpárnákkal ellátott, könnyen skálázható készülékeket úgy alakították ki, hogy hosszú távon is kényelmes legyen a viseletük és segítsék a fiatalokat a maximális és mély összpontosítás megtartásában.

Kulcsszavak: fejhallgató, Logitech
Tovább

Új fülhallgatót és fejhallgatót jelentett be a Sony

2023. április 7. -

A Sony bemutatta az új, vezeték nélküli, zajszűrős WF-C700N fülhallgatót, amely még egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a zenelejátszást.
A Sony emellett bejelentette a WH-1000XM5 Midnight Blue, vagyis éjkék változatát is, így a kritikusok által elismert fejhallgató már egy új, stílusos színben is elérhető.
Tovább

Megérkeztek az új Sony vezeték nélküli fejhallgatók

2023. február 24. -

A Sony két új fejhallgatót jelentett be – a WH-CH720N-t és a WH-CH520-t – így a zenekedvelőké a választás, hogy a kritikusok által is elismert hangtechnológiával felszerelt, vezeték nélküli fejhallgatók közül melyik a számukra tökéletes választás.

Tovább

Érkezik két új Go Sports fejhallgató

2023. február 8. -

A rendkívül sikeres Go Sports termékcsalád két középkategóriás fejhallgatóval bővül az A5508 TWS és az A5608 nyitott fülcsont vezetésű modellek bevezetésével, melyek mindegyike Bluetooth 5.3 csatlakozási lehetőséget és LC3 kodeket kínál. 

Tovább