Szűrés

A(z) gamer kulcsszót tartalmazó cikkek

Gamereknek áll a világ

2021. február 12. -

Bármilyen hihetetlennek is tűnik, a statisztikák szerint a világon 2,7 milliárd ember játszik időnként vagy rendszeresen videojátékokkal, azaz a Föld 7,8 milliárd fős teljes lakosságának közel egyharmada gamer! Hazánkban 3,8 millió ember játszik számítógépen, konzolon vagy mobileszközökön, közülük több mint 400 ezren tekinthetők hardcore gamereknek. Ők azok, akik e-sport játékot játszanak, versenyzők vagy részt vettek már offline e-sport rendezvényen. Jellemző rájuk, hogy nagyon sok időt töltenek gép mellett, hétköznap átlagosan 3,5 órát, ami hétvégén 6 óra fölé is mehet.

Tovább

A CES-en jelentette be okosmaszk és gamerszék elképzeléseit a Razer

2021. január 14. -

A Razer új technológiai koncepciók fejlesztésén dolgozik a társadalmi távolságtartás alatti biztonságosabb kapcsolattartáshoz, valamint egy immerzív funkciókkal és módosítható kialakítással rendelkező, következő generációs játékállomáshoz.

Tovább

A világ legjobb gamercsapatai az LG UltraGear kijelzőin küzdenek meg egymással

2020. szeptember 29. -

Az LG Electronics (LG) az első LG UltraGear FACE-OFF gaming bajnokságon a Riot Games népszerű ingyenes multiplayer FPS (first-person shooter, azaz belső nézetű lövöldözős) játéka, a Valorant legjobb játékosait keresi. Az esport-esemény élő közvetítései október 3-án, közép-európai idő szerint 22 órakor kezdődnek az LG hivatalos Twitch-csatornáján (www.twitch.tv/ultrageargaming).

Tovább

A gamerek maszkokat ajánlhatnak fel a Razer Paid to Play programján keresztül

2020. június 8. -

A Razer felszólítja a világ játékosait, hogy egyesítsék erőiket a COVID-19 elleni küzdelemben - ehhez pedig nincs más dolguk, mint hogy otthon maradjanak, és folytassák a játékot. A gamerek azzal segíthetnek, hogy játékokkal játszanak, amelyekben ingyen szereznek Razer Silvert, és Razer Silverjüket olyan sebészi maszkokra ajánlják fel, amelyek világszerte, a frontvonalban küzdő egészségügyi dolgozók számára kerülnek adományozásra.

Tovább