Szűrés

A(z) hajlított kulcsszót tartalmazó cikkek

Három oldalú kijelzős mobillal dobbant a Samsung?

2015. február 12. -

Azt már tudjuk, hogy március 1-jén hullik le a lepel a Samsung új zászlóshajó mobiljairól, de hogy milyenek is lesznek valójában, arról egyelőre még csak találgatnak. Az egyik oldalon lehajló kijelző önmagában is figyelemfelkeltő, de mi van akkor, ha mindkét oldalon így lesz?

Tovább

Kisebb és erősebb lett elődjénél az LG G Flex 2

2015. január 6. -

A CES-en bemutatott LG G Flex 2 kisebb méretű, de nagyobb felbontású kijelzővel rendelkezik, mint elődje, a G Flex, ráadásul öngyógyító hátlapja már 10 másodperc alatt képes eltünteti magáról a karcolásokat. A hajlított megjelenítővel ellátott csúcsmobilt Snapdragon 810 processzor hajtja meg, fedélzetén pedig az Android 5.0 Lollipop teljesít szolgálatot.

Tovább

Megérkezett hazánkba az LG hajlított okostelefonja

2014. február 27. -

A várakozásoknak megfelelően az LG Magyarországon is elérhetővé teszi a hajlított megjelenítővel és akkumulátorral szerelt G Flex okostelefont. A prémium kategóriás készülék érdekessége az archoz idomuló formájában rejlik, aminek maximális kihasználásához a kezelőfelület egyes elemeit is átalakította a dél-koreai gyártó.

Tovább

Európában a Samsung hajlított képernyőjű UHD TV-i

2014. január 30. -

Európában is debütáltak a Samsung hajlított kijelzőjű, valamint sík képernyővel rendelkező UHD TV-i, továbbá 2014-es hangrendszereit is bemutatta a vállalat a Malagában rendezett Samsung Európai Fórumon.

 

Tovább