Szűrés

A(z) hálózatfejlesztés kulcsszót tartalmazó cikkek

Újabb 4G+ hálózatfejlesztések a Vodafone-nál

2017. november 22. -

A Vodafone Magyarország folyamatos hálózatfejlesztései nyomán 2017-ben több mérföldkövet ért el, így a kiemelt fontosságot élvező lefedettség bővítés mellett a 4G+ szolgáltatás is egyre több helyen érhető el. Míg Budapest és Tatabánya mellett nyártól már a Balaton keleti medencéjében is élvezhető a technológia, addig az elmúlt időszakban számos további nagyvárosban is megkezdődött a szolgáltatás bevezetése.

Tovább

A Vodafone jelentős hálózatfejlesztéssel tovább javította beltéri lefedettségét

2016. december 2. -

„A Vodafone Budapesten és az agglomerációban jelentős beltéri lefedettség fejlesztést hajtott végre, ami a 4G-s ügyfelek számára az eddiginél gyorsabb hívásfelépülést és jobb hangminőséget jelent, a 3G-s hálózaton pedig a korábbinál magasabb beltéri lefedettséget” – jelentette be csütörtökön Alexandre Froment-Curtil vezérigazgató, a budapesti WestEnd bevásárló központ újonnan nyitott Vodafone márkaüzletében tartott sajtótájékoztatón.

Tovább

Monoron és környékén fejleszti hálózatát a UPC

2016. szeptember 21. -

A UPC Magyarország 2016 októberétől nagyszabású hálózatfejlesztésbe kezd Monoron és a környező településeken. A több milliárd forintból megvalósuló beruházás keretében 500 Mbit/s átviteli sebességre képes optikai hálózatot építenek ki, amely a szélessávú internet mellett olyan innovatív szolgáltatásokat is elérhetővé tesz a helyi előfizetők számára, mint a Műsorvisszanéző, a Horizon Go vagy a Wi-Free.

Tovább