Szűrés

A(z) házimozi kulcsszót tartalmazó cikkek

Az Epson új házimozi projektorai mostantól még teljesebb moziélményt kínálnak

2016. augusztus 3. -

Az Epson legújabb projektorai a filmrajongóknak kedveznek, akik mostantól otthonaikban is kiemelkedő képminőséget élvezhetnek. A házimozi élményről az EH-TW7300, EH-TW9300, EH-TW9300W típusú készülékekbe épített 4K felskálázó technológia, az UHD Blu-ray, a HDR támogatás, a motoros optika, illetve a lencsepozíció- memória gondoskodik.

Kulcsszavak: projektor, házimozi, Epson
Tovább

Kivételes képminőséget kínál az Epson első házimozi lézerprojektora

2016. március 24. -

Magyarországon is elérhető az Epson legújabb felsőkategóriás házimozi vetítője, egy Full HD 1080p lézerprojektor, amely a japán gyártó Reflektív 3LCD technológiájának köszönhetően kimagasló képminőséget biztosít. A készüléket kifejezetten a házimozi szerelmeseinek tervezték, akik a legjobb vetítéstechnológiai megoldásokat keresik.

Kulcsszavak: házimozi, projektor, Epson
Tovább

Sound Bart és tévés hangszórópanelt mutatott be Sony

2015. március 24. -

A Sony bemutatta legújabb vezeték nélküli, egyérintéses készülékeit, a HT-CT780 és HT-CT380 Sound Bart és a HT-XT100 tévés hangsugárzópanelt. A mozi-élményt nyújtó, többcsatornás eszközök tavasszal érkeznek a piacra.

Tovább

Az Epson csúcstechnológiás termékekkel készült az IFA-ra

2014. szeptember 11. -

Az Epson új termékeket mutatott be az IFA kiállításon, Berlinben, köztük a világ egyik legkisebb és legkönnyebb A4-es tintasugaras nyomtatóját, a WorkForce WF-100W készüléket. A projektorok piacán 2001 óta piacvezető vállalat három új, kiváló minőségű, speciális funkciókkal rendelkező, nagy fényerejű és színhű képet biztosító, 3LCD házimozi projektort is bejelentett, amelyeket nagyképernyős otthoni szórakoztatásra terveztek.

Tovább