Szűrés

A(z) innováció kulcsszót tartalmazó cikkek

Érdekességek az MBI legfrissebb trend riportjából

2016. augusztus 11. -

Az MBI a Trend One-nal közösen a napokban jelentette meg legújabb trend riportját,  amelyből megismerhetjük a legfrissebb fogyasztói trendeket néhány nagynevű cég innovatív fejlesztésén keresztül.

Tovább

SMART 2016: Budapesten versenyeznek a legjobb az európai startupok

2016. április 28. -

Európai startup seregszemlének ad otthont 2016. május 23-án Budapesten a SMART 2016 konferencia. A Telekom 13 országot átölelő innovációs versenyének (Telekom Innovation Contest) döntőjében tíz nemzetközi induló tech vállalkozás mérkőzik meg egymással és mutatkozik be a Telekom Innovation Expo keretében. 

Tovább

Innovációs elismerések sorát nyerte a Zebra

2016. március 17. -

A Motorola Solutions felvásárlásának lezárultával a Zebra Technologies teljes erővel az innováció felé fordult. A számos szabadalom, a jövőbeni vevői igények feltárása, a kreativitás és a mérnöki tudás ötvözete újdonságok sorozatát eredményezte. Ezek közül nem egy a hagyományos gazdasági területeken túlmutatva, a hétköznapi élet új területeire terjedt ki.

Tovább

A világ első virtuális olimpiai közvetítése a Samsunggal

2016. február 17. -

A Samsung új, úttörő innovációja közelebb hozza a sportszerető emberekhez az olimpia élményét. A szurkolók a 2016-os téli ifjúsági olimpiai játékok megnyitóünnepségét a világon elsőként már virtuális valóságban is élvezhették. A vállalat ezen kívül az olimpia helyszínén felállított különleges installációkkal, és egy fiataloknak szóló nemzetközi kampánnyal is támogatja az olimpia és a sport eszméjének terjedését.

Tovább