Szűrés

A(z) internetsebesség kulcsszót tartalmazó cikkek

Mostantól közel 120 ezer UPC ügyfél netezhet gyorsabban

2017. november 8. -

Másodpercenként 120 megabitre emeli az internet sebességét a UPC közel 120 ezer ügyfele számára. Az érintett ügyfeleknek nem jelent többletköltséget a sebességnövelés, és azt külön igényelniük sem kell, mivel a UPC központilag állítja be a módosítást.

Tovább

Prémium wifi eszköz a UPC internet előfizetésekhez

2016. augusztus 16. -

Az eddigieknél gyorsabb és erősebb wifi modemet kínál a UPC Magyarország előfizetőinek, ráadásul kedvezményesen. Az új készülék, amely a UPC anyavállalata, a Liberty Global saját fejlesztése, a 2,4 és az 5 GHz-es tartományban is működik, a legmodernebb AC-s wifi szabvány szerint, és az eddigi routerekhez képest sokkal nagyobb távolságra tudja továbbítani az erős jelet.

Tovább

5Groningen: 5G teszthálózat Hollandiában Huawei közreműködéssel

2016. június 9. -

Uniós szinten egyedi kezdeményezés indult 10 szervezet, többek között a Huawei Technologies részvételével a hollandiai Észak-Groningen vidékén létrehozott kísérleti környezetben: elkezdődött egy 5G hálózat vidéki környezetben való tesztelése. 

Tovább

Új optikai adatátviteli rekordot értek el brit kutatók

2016. február 12. -

Új optikai adatátviteli rekordot ért el az Optical Networks Group brit kutatócsoport, amelynek tagjai 1,125 terabit/másodperc letöltési sebességet hoztak létre optikai adatátviteli rendszerek kapacitáshatárainak kutatása során.

Tovább