Szűrés

A(z) játék kulcsszót tartalmazó cikkek

Új Minecraft pályákat inspirált a BBC Earth Frozen Planet II sorozata

2022. október 26. -

A BBC Earth összefogott a Microsofttal, hogy az őszi világpremier után október 30-án Magyarországra is megérkező A fagy birodalma II sorozat témáját átültessék a Minecraft világába öt izgalmas pályán keresztül. Céljuk nem kisebb, mint hogy a rendkívül népszerű játékplatformon keresztül tájékoztassák és oktassák a fiatalokat Földünk egyik legégetőbb problémájáról, az éghajlatváltozásról. 

Tovább

Az LG gyűjtőknek szánt játékkollekciót mutatott be az IFA kiállításon

2022. szeptember 8. -

Az LG Electronics (LG) a neves német játékgyártóval, a PLAYMOBIL-lal együttműködve mutatta be exkluzív, LG-tematikájú játékkollekcióját az idei berlini IFA-n. Az új figurák és játék háztartási gépek a jövő évtől lesznek elérhetőek számos olyan online és offline eseményen, amelyek illeszkednek a vállalat azon célkitűzéséhez, hogy egyedi és újszerű (First, Unique and New – FUN) vásárlói élményeket teremtsen.

Tovább

A modern és a retro „harca” az Ország Játéka versenyen

2021. október 26. -

Környezettudatosságra nevelő újdonságok és örökzöld társasjátékok mellett idén több kategóriában is versenybe szállnak az Ország Játéka címért a retro játékok - köztük az itthon is 14 éves múltra visszatekintő Bakugan – közölte a szervező JátékNet webáruház. Az idén kilencedik alkalommal megrendezett versenybe hét kategóriában 62 játékkal neveztek a hazai gyártók és forgalmazók. A JátékNet szerint továbbra is érzékelhető az elhúzódó pandémia hatása: a nevezések csaknem fele társasjáték. A kedvencekre november 7-én éjfélig lehet a www.orszagjateka.hu oldalon szavazni.

Tovább

Mert nem csak egy maradhat!- Ország Játéka 2021

2021. október 15. -

Neked mi a kedvenc játékod? Sokszor halljuk ezt a kérdést, de van erre jó válasz valójában? Van kedvenc játékunk, ha gyerekekkel vagyunk, van kedvenc játékunk, ha egyedül ütnénk el az időt, van kedvenc játékunk, ha kevés időnk van, és van megfelelő választás a hosszú téli estékre. Nem beszélve arról, hogy életkor és érdeklődési kör szerint is változik a kedvenc. Woody jó fej, de egy ideje már a padláson van, míg a kedvenc társasjáték kiemelt helyet kapott a könyvespolcon.

Tovább