Szűrés

A(z) karóra kulcsszót tartalmazó cikkek

Az ország egyetlen Dragon Ball Z és One Piece karóráját most bárki megnyerheti

2020. december 1. -

Magyarországon 1998-99 között, vagyis több mint 20 évvel ezelőtt vetítették a Dragon Ball Z japán manga animációs sorozatot. Kevesebb, mint tíz évvel ezelőtt azonban újra a tévék képernyőjére kerülhetett a magyar rajongók nagy örömére. „A világon szétszórva fellelhető, hét darab sárkánygömböt kereső Son Goku kalandjait világszerte milliók követték figyelemmel. A Casio éppen ezért készített egy különleges, limitált szériás G-Shock karórát, így tisztelegve a sorozat előtt” – hangsúlyozta Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere.

Tovább

Nagy siker vár a G-SHOCK legújabb modellcsaládjára

2020. november 13. -

A GA-900 család hivatalos bemutatóját Japánban idén augusztusban nagy várakozás előzte meg. Az alapáras analóg-digitális szegmensben a korábban megszellőztetett információk alapján nagy durranásra lehetett számítani, ami meg is történt. „A G-SHOCK rajongók, gyűjtők és forgalmazók mind egyetértenek abban, hogy az új modellcsalád a márka DNS-ét ismerve egyszerűen sikerre van ítélve” - hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

Kulcsszavak: G-SHOCK, Casio, karóra
Tovább

Rekord mennyiségű G-Shock karórát gyártottak tavaly

2020. július 16. -

Rekord mennyiségű, 10 milliónál is több G-Shock karórát gyártott le 2019-ben a nagy múltra visszatekintő Casio. A G-Shock története során első ízben haladta meg ezt a gyártási darabszámot. 

Tovább

Még jó, hogy lehet számítani a karóra webshopokra

2020. június 16. -

Mindennapi vásárlásainkat jelentősen megnehezítette a hazánkban és a világban egyaránt kialakult helyzet. A helyzet hétről-hétre változik, de garancia nincsen arra, hogy a korábban elérhető széles választékkal találhatjuk szembe magunkat egy-egy speciális termékkategória kapcsán. Tipikusan ilyennek számít a karóra, amelyet az ember nem egy-két évre választ. Ennek megfelelően a körültekintés kiemelt jelentőséggel bír a vásárlás során. 

 

Tovább