Szűrés

A(z) karácsony kulcsszót tartalmazó cikkek

Távolról vezérelhető karácsonyi világítás karácsonyfadíszekkel a LOPOO-tól

2016. december 8. -

Mindig figyelni a karácsonyfa világításra az ünnepek alatt: fárasztó. Véletlenül bekapcsolva hagyjuk, és vissza kell mennünk, kihúzni a konnektorból. Van megoldás: az okosotthon koncepció jegyében a karácsonyi égősort is vezérelhetjük távolról.

Tovább

A Vodafone karácsonyi meglepetései

2016. november 14. -

A közelgő Karácsonyra készülve 100 ezer forintos családi készülék akciót hirdet a Vodafone a szerződésüket meghosszabbító, illetve leendő Vodafone Family ügyfeleinek, a hűséges Vodafone ügyfelek pedig akár egy hétig díjmentesen internetezhetnek vagy korlátlanul beszélhetnek belföldön, normál díjas hívások esetén. 

Tovább

Növekvő SMS-forgalom karácsonykor, de éves szinten csökkenő tendenciát mutat

2015. december 30. -

Többszörösére nőtt az SMS-forgalom a december 24. és 26. közötti karácsonyi időszakban, de éves szinten így is csökkenő tendenciát mutat. Az SMS helyét fokozatosan a mobilinternet váltja fel a távközlési szolgáltatók tapasztalata szerint. 

Tovább

Egyre csökken az sms-forgalom a karácsonyi időszakban

2015. december 24. -

Az ünnepek idején általában évről évre egyre kevesebben küldenek sms-ben jókívánságokat, helyette ilyenkor a legtöbben személyesen, vagy valamilyen internetes felületen keresztül köszöntik hozzátartozóikat.

Kulcsszavak: mobilszolg, SMS, karácsony
Tovább