Szűrés

A(z) képernyő kulcsszót tartalmazó cikkek

Elegáns kialakítás, IPS panelek és nagy felbontás

2021. március 2. -

A monitorok szakértőjeként ismert AOC bemutatja új monitorcsaládját, a V4 sorozatot, amely QHD és UHD felbontást kínál 23,8”/60,5 cm, 27”/68,6 cm és 31,5”/80 cm panelméretekben. Az egyszerű, de mégis vonzó, háromoldalon keret nélküli kialakításuknak köszönhetően ezek a modellek tökéletes választásnak bizonyulnak azon költségtudatos otthoni felhasználók számára, akiknek fontos a külalak is. 

Tovább

Megérkeztek az LG ergonomikus kialakítású monitorai

2020. október 19. -

Új szintre emelik a hatékonyságot és a kényelmet az LG Electronics (LG) innovatív kialakítású, már hazánkban is kapható Ergo-szériás monitorai, melyek otthonról dolgozók millióinak jelenthetnek ideális választást. Az LG pontos színvisszaadást, valamint egyszerű, egykábeles USB-C adatátvitelt kínáló UltraGear, UltraWide, UltraFine és QHD monitoraihoz érkező új, ergonomikus formatervezési megoldás a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítja munka és játék közben.

Tovább

Az AOC bemutatja a Studio F. A. Porsche tervezésében készült új képernyőjét

2020. július 23. -

A képernyő-specialista AOC bemutatja a 31,5 hüvelykes (80 cm) U32U1 professzionális képernyőt. A modell a világhírű formatervező iroda, a Studio F. A. Porsche által megálmodott merész dizájn és az AOC csúcstechnológiás képernyőjének kombinációjából született.

Tovább

Az AOC bemutatja a belépő szintű B2-es sorozat új tagjait

2020. február 3. -

A monitorok szakértőjeként ismert AOC három új, belépő szintű monitort mutat be a B2-es sorozat új tagjai személyében. A 21,5 hüvelykes (54,7 cm), 23,8 hüvelykes (60,4 cm) és 27 hüvelykes (68,6 cm) kijelzőméretű modellek mindhárom esetben gyönyörű, háromoldalon keret nélküli kialakítással rendelkeznek, Full HD felbontásúak (1080p), ultravékony profillal és letisztult hátsó VESA-konzollal vannak ellátva. 

Kulcsszavak: AOC, monitor, képernyő
Tovább