Szűrés

A(z) magazin kulcsszót tartalmazó cikkek

iOS-en debütál a Facebook Paper hírolvasó alkalmazás

2014. január 31. -

A népszerű közösségi oldal, a Facebook megalkotta saját hírolvasó applikációját, a Papert, amely elsőként iOS készülékeken debütál az Egyesült Államokban a jövő hét folyamán.

Tovább

Elérhető az Y magazin legújabb téli száma

2013. december 27. -

Az Y magazin Magyarország egyik legjobb iPad-es magazinja, folyamatosan bővülő tartalommal. Ez az egyetlen olyan magazin az App Store-ban, ami időközönként frissíti önmagát, így érdemes a számok között is újra és újra elővenni.

Tovább

PixelDesigners – digitális magazin a kreatív szakmában dolgozóknak

2013. november 27. -

Novemberben indult útjára a PixelDesigners digitális magazin, amely a kreatív szakmában dolgozókat – többek között fotósokat, grafikusokat, webdesignereket, DTP-seket – igyekszik hasznos információkkal ellátni. A magazin a Project/029 saját fejlesztésű digitális keretrendszerében, a MAG/029-ben jelenik meg.

Tovább

Megérkezett a legfrissebb Marie Claire @Work és Elle Man iPad-magazin

2013. november 12. -

Egyre többen vannak azok, akik nemcsak a nyomtatott kiadványt böngészve olvassák kedvenc magazinjukat. Nekik szólnak a legújabb iPad-kiadványok. A Marie Claire népszerű melléklete, az @Work most multimédiás tartalmakkal kiegészülve vizsgálja a nők és a munka kapcsolatát. Az Elle Man legújabb számának táblagépes változata hangeffektek és videók kíséretében kalauzolja el a férfiakat a tudomány és technika világába.

Tovább