Szűrés

A(z) memória kulcsszót tartalmazó cikkek

Szerverhardver frissítés vs. váltás a legújabb platformra – melyik éri meg jobban?

2023. május 31. -

Az elmúlt időszak gazdasági kihívásai az adatközponti IT-infrastruktúrákat sem kímélik. Egy korábbi felmérés adatai szerint 2020-ban még a válaszadók 42 százaléka azt vallotta, hogy két-három évente frissíti adatközponti szervereit, míg 26 százalékuk nyilatkozott úgy, hogy ezt minden évben megteszi. 

Tovább

A Thermaltake bejelentette új TOUGHRAM RGB D5 DDR5 memóriáját

2023. május 10. -

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a TOUGHRAM RGB D5-öt, amely hat különböző színű TT Premium klasszikus hűtőbordával érhető el: fekete, fehér, Racing Red, Metallic Gold, türkiz és Racing Green. A 8 nagy fényerejű LED-del szerelt és prémium szoftveres támogatást nyújtó TOUGHRAM RGB D5 lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy személyre szabják RGB-fényhatásaikat, és élvezhessék a dinamikus világítási élményt. A TOUGHRAM RGB D5 akár 5600 MT/s-os sebességgel és 32 GB (16 GB x2) kapacitással érkezik, emellett kiváló minőségű alkatrészeivel biztosítja sebességét és stabilitását.

Kulcsszavak: Thermaltake, memória
Tovább

A Kingston Digital új, vegyes rendeltetésű adatközponti SSD-vel lép piacra

2023. május 8. -

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. flash-memóriákat gyártó leányvállalata, a Kingston Digital Europe Co LLP a mai napon bemutatta az új DC600M nagyvállalati SSD-t. A DC600M-et vegyes feladatokra optimalizálták, a SLA-kban előírt késleltetés és IOPS-konzisztencia biztosítása érdekében kiváló szolgáltatásminőséggel (QoS).

Tovább

Látványos hőelosztók fehér színben

2023. március 28. -

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. nagy teljesítményű memóriatermékeket gyártó részlege, a Kingston FURY fehér hőelosztóval ellátott modellekkel egészítette ki díjnyertes Kingston FURY DDR5 memóriamodul-családját, még több lehetőséget biztosítva azok számára, akik minden szempontból kiemelkedő rendszert kívánnak építeni.

Tovább