Szűrés

A(z) memóriakártya kulcsszót tartalmazó cikkek

A Sony bejelentette a világ első CFexpress Type A memóriakártyáját

2020. július 31. -

A Sony bejelentette a média új generációját – a világ első CFexpress Type A memóriakártyáját, 80GB és 160GB verzióban (CEA-G80T és CEA-G160T). A memóriakártyák a Sony TOUGH specifikus kártyáinak kínálatát bővítik. A Sony új CFexpress Type A kártyái gyors átviteli sebességet, nagy tűrőképességet és megbízhatóságot biztosítanak a professzionális és stresszmentes munka érdekében, fotósoknak és tartalomgyártóknak. 

Kulcsszavak: memóriakártya, Sony
Tovább

A Kingston szerint több felvételt készítettünk a karantén idején

2020. július 1. -

A koronavírus az egész életünket megváltoztatta: hónapokra elzárkóztunk a világ elől, feje tetejére állt a gazdaság, átalakultak a társas kapcsolataink, a vásárlási, közlekedési, és médiafogyasztási szokásaink. Máshogy dolgoztunk és dolgozunk azóta is, és sokan új hobbikra is szert tettünk. 

Tovább

A Kingston megújította Canvas portfólióját

2020. március 11. -

A Kingston Digital Europe Co LLP  bemutatta a Canvas portfólió megújult, „Plus” sorozatú SD és microSD memóriakártyáit, amelyek megnövelt teljesítményt kínálnak tükörreflexes fényképezőgépekhez, Android eszközökhöz, akciókamerákhoz és drónokhoz. Az újgenerációs flash kártyák között megtalálhatók a vállalat első UHS-II besorolású megoldásai is. Továbbá a Canvas Plus fejlesztéseihez igazodva a vállalat új MobileLite Plus UHS-II olvasókat is készített a villámgyors olvasási sebesség támogatására.

Tovább

Mindennapi technológiai eszközök és ami mögöttük van

2019. június 6. -

Szinte már természetesnek vesszük, hogy a technológiai eszközök körül vesznek minket, de sok esetben bele sem gondolunk, hogyan működnek. Mennyi adat fér rá egy pendrive-ra? Hány évig bírja egy memóriakártya? Milyen adathordozókat érdemes magunkkal vinnünk például egy utazásra? Ezekre a kérdésekre ad válaszokat és tippeket a Kingston Technology.

Tovább