Szűrés

A(z) mobiladat-forgalom kulcsszót tartalmazó cikkek

Netrehajtok: még nem késő regisztrálni!

2016. június 28. -

A nyár a fesztiválok és a különleges sportélmények évszaka, amikor az egyetemisták, főiskolások nemcsak a Balatonban, hanem egy-egy többnapos zenei fesztiválban is megmártózhatnak, kipihenve mind a szorgalmi időszakot, mind a vizsgákat. 

Tovább

A Cisco Visual Networking Index előrejelzése szerint 2020-ra az internetes adatforgalom megháromszorozódik

2016. június 9. -

Cisco Visual Networking Index előrejelzése szerint az Internet Protocol (IP) alapú adatforgalom 2015 és 2020 között megháromszorozódik, miközben az internethasználók száma több mint egymilliárddal növekszik. A személyes eszközök és a gép-gép közötti (M2M) kapcsolatok terjedésével a digitalizációnak is egyre jelentősebb hatása lesz az adatforgalom növekedésére.

Tovább

Az amerikai igazságügyi miniszter bírálja az Apple ügyében hozott ítéletet

2016. március 2. -

Az amerikai igazságügyi miniszter egy kiberbiztonsággal foglalkozó konferencián nyíltan bírálta kedden egy New York-i bíróság döntését, miszerint az Apple-nek nem kell együttműködnie a hatóságokkal egy okostelefon titkosításának feloldásában.

Tovább

Megjelent a Cisco előrejelzése a mobil adatforgalom alakulásáról

2016. február 19. -

A Cisco Visual Networking Index globális mobil adatforgalomra vonatkozó 2015-2020-as előrejelzése szerint a mobil adatforgalom növekedésének fő tényezői a mobilfelhasználók, az okoseszközök, a mobilvideók és a 4G hálózatok ugrásszerű növekedése lesznek.

Tovább