Szűrés

A(z) mobilapplikáció kulcsszót tartalmazó cikkek

Elstartolt a Qjob mobilapplikációja!

2021. november 2. -

A 2019 márciusában alapított Qjob szakemberkereső portál újabb mérföldkőhöz ért 2021 őszén, immáron a mobil applikáción keresztül is megoldást találhatunk elvégzendő munkáinkra!

Tovább

Elrajtolt a Pozi mobilalkalmazás

2021. június 15. -

Négy rövid videó, pár alapinformáció megadása és már mehet is a jelentkezés a kiszemelt állásra – ennyire egyszerű és gyors lehet az álláskeresés az itthon egyedülállónak számító Pozi mobilalkalmazással. A megoldás a vállalkozások számára is nagy előnyöket tartogat, hiszen akár egy hét alatt lebonyolítható a toborzási folyamat az applikáció segítségével. 

Tovább

Mobilapplikációs számlanyitást vezetett be a CIB Bank

2021. május 25. -

Már okostelefon-alkalmazáson keresztül is lehet lakossági folyószámlát nyitni a CIB Banknál. A gyorsan és egyszerűen működő CIB Szelfi Számlanyitás bevezetésétől a pénzintézet az online csatornán számlát nyitó ügyfelek arányának további emelkedését várja – tavaly az új számlát nyitó lakossági ügyfelek 27 százaléka digitálisan igényelt számlát a bank weboldalán keresztül, ahol 2018 óta van erre lehetőség.

Tovább

Egyre népszerűbb Magyarország drónapplikációja

2021. április 14. -

Az elmúlt három hónapban csaknem hatezren töltötték le Magyarország drónapplikációját, a mydronespace-t. A HungaroControl drónpilóták számára fejlesztett alkalmazása a pilóta nélküli légi járművek biztonságos közlekedését garantálja.

Tovább