Szűrés

A(z) mobileszközök kulcsszót tartalmazó cikkek

Elindult Magyarországon is a Bolt Food

2020. április 21. -

Európa vezető személyszállító alkalmazása, a Bolt elindította Budapesten is házhozszállító szolgáltatását. A Bolt Food applikáción keresztül egyszerűen, pár kattintással, a mobileszközön belüli bankkártyás fizetéssel, minden esetben érintkezésmentesen lehet házhoz rendelni számos ismert étterem ételeit, illetve élelmiszer áruház online rendelt termékeit. 

Tovább

Sok pénzt bukunk, ha ezeket letöltjük!

2020. január 20. -

A Sophos a napokban publikálta a Fleeceware Apps Persist on the Play Store (a fleeceware appok továbbra is megtalálhatóak a Play Store-ban) kutatását. Ezek az appok a gyanútlan felhasználókkal igen magas árat fizettetnek olyan szolgáltatásokért, melyek elérhetőek ingyenes vagy olcsóbb appokban is. A kiberbiztonsági vállalat most közzétette azon problémás appokat, amelyek letöltés esetén nagy összeggel károsítják meg a felhasználót.

Tovább

Hiteles kézi aláírások már mobileszközökön is

2019. július 2. -

Az InfoScope Kft., mint vezető hazai hiteles kézi aláírás megoldás szolgáltató, megújította a mySigno termékét melynek használatával már akár tableten, vagy mobil eszközön is elektronikus dokumentumok írhatók alá az Európai Unió eIDAS rendeletben megfogalmazott követelményeknek megfelelően. A mySigno 4.0 verziója, mint biometrikus, kézi aláírás létrehozását és ellenőrzését támogató elektronikus aláírási termék megfelel az eIDAS által a fokozott biztonságú elektronikus aláírásokra előírt követelményeknek.

Tovább

Kiváló minősítést kapott a Samsung KNOX

2019. június 17. -

Samsung KNOX mobil biztonsági megoldása, amely számos készüléken előre telepítve megtalálható, sorozatban negyedik alkalommal kapott kiváló értékelést a Gartner[1] „Mobil Operációs Rendszerek és Készülékbiztonság: Platformok összehasonlítása[2]” című jelentésében. A Samsung Knox 3.2-t 30-ból 27 kategóriában „Erősnek” ítélték, továbbá az egyetlen gyártó a piacon, amely megkapta minden vállalati biztonsági kategóriában ezt a kiváló minősítést.

Tovább