Szűrés

A(z) mobiljáték kulcsszót tartalmazó cikkek

A Telekom virtuális valóság játékkal segíti a demenciakutatást

2017. augusztus 29. -

A Deutsche Telekom valamennyi európai vállalata, köztük a Magyar Telekom is bevezette a világ első olyan VR játékát, amely segíthet a kutatóknak felvenni a harcot a demencia ellen. A ‘Sea Hero Quest’ VR  a virtuális valóságon alapuló játékokban rejlő lehetőségeket törekszik kiaknázni a demenciakutatás terén.

Tovább

Új mobiljátékot fejlesztett az AMC és a Reliance Games

2017. március 20. -

Már elérhető az alkalmazás áruházakban az ‘Into the Badlands: Blade battle’ nevű, mobilkészülékre fejlesztett játék. Az AMC partnere a fejlesztésben a Reliance Games, az egyik vezető alkalmazáskészítő.

Tovább

A Telekom mobiljátéka áttörést hozott a demenciakutatás területén

2016. november 17. -

A Deutsche Telekom által idén májusban indított ‘Sea Hero Quest’ mobiljáték új távlatokat nyit a demencia kutatásában. A játékot az Alzheimer’s Research intézmény, valamint kutatók és játékfejlesztők együttműködésével fejlesztették. 

Tovább

Amiért a magyar ember is felmegy a Twitterre

2016. augusztus 10. -

A rendszeres Pokémon Go játékosok háromszor annyian mentek már neki valaminek telefonozás közben, mint azok, akik még sosem próbálták. Ismerkedni nem nagyon lehet vele, de legalább fogyaszt, a magyarok pedig a Facebook után a Twitteren említették a legtöbbet a játékot, szokatlanul magas aránnyal. Infografika a hazai és globális Pokémon Go őrületről az MEC kommunikációs ügynökségtől.

Tovább