Szűrés

A(z) mobilszolgáltatás kulcsszót tartalmazó cikkek

Díjmentes szolgáltatással cselezi ki a vastag betonfalakat a Yettel

2023. december 9. -

Az üzleti ügyfelek után 2023 decemberétől lakossági ügyfelei számára is díjmentesen hozzáférhetővé teszi a VoWiFi (Voice over WiFi) szolgáltatást a Yettel. A technológia segítéségével olyan épületekben és belső helyiségekben is elérhető válik a kiváló minőségű hanghívás és – arra alkalmas készülékeken – az SMS-küldés lehetősége, ahol a kültéri mobiljel már gyengébben érhető el, vagy be sem jut odáig: a telefonok a helyi vezeték nélküli internet (WiFi-hálózat) segítségével csatlakozhatnak a mobilhálózatra, teljes lefedettséget biztosítva az épületen belüli WiFi hatósugarán belül.

Tovább

Megújult a Yetteles mobilparkolás

2023. december 5. -

Számos előnye miatt máig növekvő népszerűségnek örvend a mobilszámlára történő "vedd meg most, fizesd később" típusú kisértékű vásárlás, mint a mobilparkolás, az autópályamatrica, a lottó vagy a közösségi közlekedési jegy vásárlása. A Yettel alkalmazásban megjelent új fejlesztés most a mobilparkolás területén hoz el egy sokak számára jelentős kényelmet nyújtó új megoldást.

Tovább

Túl vagyunk a másfél milliárd 5G előfizetésen

2023. november 30. -

Az év végére 5-ből 1 mobilelőfizetés már az 5G technológiát használja majd a világban, vagyis a számos piacon továbbra is érezhető gazdasági és geopolitikai nehézségek ellenére töretlenül terjed a legújabb hálózati generáció – derül ki az Ericsson Mobility Report legfrissebb, 2023 novemberi kiadásából

Tovább

Vodafone: Korlátlan beszélgetés és adatforgalom 30 napra

2023. november 8. -

Előfizetési kötelezettség nélkül, 30 napon keresztül biztosít korlátlan adatforgalmat és telefonálást a Vodafone Magyarország új, novembertől elérhető feltöltőkártyás kiegészítő szolgáltatása.

Tovább