Szűrés

A(z) mobilvírus kulcsszót tartalmazó cikkek

G Data-védelem a banki trójaiak ellen

2013. március 2. -

A banki trójaiak elleni böngészőkiegészítővel és okostelefonról is kezelhető központi menedzsmenttel érkezett meg a G Data új vállalati vírusvédelme, mely már a 12. generációnál tart.

Tovább

Androidos kártevő invázióra számíthatunk

2013. február 28. -

A G Data víruslaboratóriumának információi szerint az elmúlt hónapokban tömegével jelentek meg az új andoridos kártevők, a bűnözők ráadásul egyre összetettebb támadásokat valósítanak meg.

Tovább

Tartanak a magyarok a mobil vírusoktól, de csak keveset hajlandók fizetni a védelemért

2013. január 30. -

Okostelefonokat, táblagépeket és a mobil biztonságot érintő felmérést végzett az Antivírusház Kft. Magyarországon, az F-Secure Hírek 50 000 olvasója megkérdezésével. A vizsgálat arra is kíváncsi volt, hogy a magyarok mire használják leginkább okos készüléküket, milyen applikációkat töltenek le, mennyit hajlandók fizetni ezekért, illetve mit tesznek meg online adataik védelméért.

Tovább

12 gyakori, mobil vírusokkal elkövetett csalás

2012. december 6. -

Az egyre elterjedtebb mobil vásárlások és internetes alkalmazások használata miatt az Android platformra készített vírusok minden eddiginél nagyobb számban jelennek meg. A leggyakrabban előforduló visszaélések a megvásárolható alkalmazások által tapasztalhatóak (63.4%), amelyeket valamilyen formában módosítottak (feltörtek).

Tovább