Szűrés

A(z) műsor kulcsszót tartalmazó cikkek

30%-kal nő a Comedy Central hazai lefedettsége

2013. szeptember 23. -

A napokban a DIGI TV-vel kötött megállapodásnak köszönhetően bővül a világ egyik legnagyobb tartalomszolgáltató vállalata, a Viacom lefedettsége a régióban. Csatornái közül a Comedy Central állandó helyet foglal el a legnézettebb magyar kábel csatornák között, ahogy a Nickelodeon is.

Tovább

myMangoo – az online tévézés új platformja

2013. június 27. -

Útjára indult egy vadonatúj online televíziós platform, a myMangoo, amely a közvetlen médium fogalmát megteremtve új fejezetet nyit a média történetében. A myMangoo azért jött létre, hogy a nézők igényes, szerkesztett és őket érdeklő tartalmakat találjanak, a műsorkészítők közvetlenül érjék el nézőiket, a hirdetők pedig holtszórás nélkül reklámozzák terméküket, szolgáltatásukat.

Tovább

mobilEST: teljes programkalauz mobilra

2011. december 21. -

Januárban megérkezik a felhasználók telefonjára az Est Lapok programkalauza, a mobilEST, amelyben a teljes budapesti és országos programlista böngészhető és kereshető lesz. Az alkalmazást az EST MEDIA és a Vodafone Magyarország közösen, hosszú távú stratégiai együttműködésben vezeti be a piacra: a mobilEST mindenkinek ingyenes lesz, de a Vodafone-előfizetők többletszolgáltatásokat és exkluzív tartalmakat kapnak.

Tovább