Szűrés

A(z) nyomdagép kulcsszót tartalmazó cikkek

Fehértoneres újdonságokkal bővült az OKI nyomtatópalettája

2013. november 21. -

Az OKI bemutatta legújabb öt színes digitális LED nyomtatóját, mely nem csupán a CMYK színeket használja, hanem fehér vagy átlátszó réteg nyomtatására is képes. Emellett új, négyszínes modellekkel is megismerkedhettünk.

Tovább

Két új digitális nyomdagép a Xeroxtól

2013. november 8. -

Két új digitális nyomdagépet dobott piacra a Xerox. A Color J75 és a C75 berendezések célja, hogy a nyomdai szolgáltatók sokszorosan növelheséék a jövedelmezőségüket a színes brosúrák, fotókönyvek, katalógusok és más kiadványok gyártása során.

Tovább

Hűtőmágnest is készíthetünk a Xerox nyomdagépével

2013. október 3. -

Sokoldalú a Xerox új kiadványszerkesztő nyomdagépe, ugyanis a kezelt médiumok széles körének köszönhetően többek között hűtőmágnest is gyárthatunk vele.

Tovább

Bemutatkozik a Ricoh Pro 8100S termékcsalád

2013. augusztus 16. -

A Ricoh piacra dobott egy fekete-fehér digitális nyomdagép sorozatot. A Ricoh Pro 8100S, Pro 8110S és a Pro 8120S monokróm rendszerek kihasználják a Ricoh díjnyertes nyomtatási technológiáit, melyek ideálisak a nyomdaüzemi bérnyomtatások, a digitális nyomtatók és az adatközpontok számára. A gépek a termelékenység és teljesítmény fokozására fókuszálnak a fekete-fehér nyomtatói piacon.

Tovább