Szűrés

A(z) nyomdagép kulcsszót tartalmazó cikkek

A Xerox Iridesse a leginnovatívabb nyomdagép

2019. május 27. -

A Xerox Iridesse nyomdagép nyerte a European Digital Press Association Awards versenyében a fődíjat. A Xerox e termékével a legfontosabb digitális nyomdai újításának járó EDP Cut Sheet Printer Award for Innovation in Digital Production díjat vihette haza.

Tovább

Különleges nyomdagép a Xerox-tól

2018. május 10. -

A fénymásolót, a lézeres nyomtatást és az „igény szerinti nyomtatást” feltaláló cég egy újabb nyomdászati elsőséget mondhat ezentúl magáénak: a nyomtatási folyamat során immár egyaránt adott a gyors sebesség, az egy meneten belüli akár 6 szín nyomtatása, és mindez úgy, hogy a négy alapszín mellé egyidejűleg akár különböző rétegekben kombinálva használhatunk két speciális tonert. 

Tovább

Fehértoneres újdonságokkal bővült az OKI nyomtatópalettája

2013. november 21. -

Az OKI bemutatta legújabb öt színes digitális LED nyomtatóját, mely nem csupán a CMYK színeket használja, hanem fehér vagy átlátszó réteg nyomtatására is képes. Emellett új, négyszínes modellekkel is megismerkedhettünk.

Tovább

Két új digitális nyomdagép a Xeroxtól

2013. november 8. -

Két új digitális nyomdagépet dobott piacra a Xerox. A Color J75 és a C75 berendezések célja, hogy a nyomdai szolgáltatók sokszorosan növelheséék a jövedelmezőségüket a színes brosúrák, fotókönyvek, katalógusok és más kiadványok gyártása során.

Tovább