Szűrés

A(z) pendrive kulcsszót tartalmazó cikkek

Új funkciókkal erősíti a biztonságot a Kingston IronKey D300 titkosított USB-je

2018. november 16. -

A Kingston Digital új eszközfelügyeleti és biztonsági funkciókat vezet be titkosított IronKey D300 USB-meghajtójánál, amely nemrégiben a Cyber Defense 2018 Global Awards elismerést is elnyerte. Az IronKey D300 FIPS 140-2 Level 3 tanúsítvánnyal rendelkezik, és 256 bites AES hardveralapú titkosítást használ XTS módban. Az érzékeny adatokhoz kínált, fejlettebb funkcionalitású és még nagyobb biztonságot nyújtó új terméksorozat (D300S) a jövő héttől lesz elérhető.

Tovább

A Kingston megduplázta a kapacitását a világ legnagyobb tárhelyű pendrive-jának

2017. január 8. -

A Kingston, a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata bemutatta a világ legnagyobb kapacitású USB-meghajtóját, a DataTraveler Ultimate Generation Terabyte-ot (DTGT). A DataTraveler Ultimate GT akár 2 TB tárhelyet és az 1. generációs USB 3.1 (USB 3.0) szabványnak megfelelő teljesítményt biztosít.

Tovább

Maximális adatbiztonság a Kingston új pendrive-jaival

2016. október 11. -

A Kingston Digital, Inc., a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata bemutatta legújabb IronKey D300 és D300 Managed titkosított pendrive-jait. Mindkét USB a 2016-ban felvásárolt IronKey fejlett adatvédelmi technológiájának segítségével biztosítja a legnagyobb szintű titkosítást. 

Tovább

A Kingston az EU egységes adatvédelmi direktíváinak megfelelően fejlesztette ki új titkosított pendrive-jait

2016. május 30. -

A Kingston Digital, Inc., a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata az Európai Unió által május 24-én hatályba lépett adatvédelmi rendeletével összhangban bemutatta két új, hardveresen titkosított USB-meghajtóját.

Tovább