Szűrés

A(z) programozás kulcsszót tartalmazó cikkek

A Raspberry Pi 2-re is érkezik a Windows 10

2015. február 2. -

Ingyenesen elérhető lesz a Raspberry Pi 2-ön is a Windows 10 operációs rendszer. A népszerű szerkezet többek között a gyerekeknek segít a kódolás elsajátításában.

Tovább

Online programozói versennyel toboroz fejlesztőket a GE Healthcare

2014. március 11. -

A GE Healthcare, mely az elmúlt évek alatt hazánk egyik meghatározó innovációs központjává vált, a fejlesztők megkeresésében és toborzásban is egy rendhagyó megoldást választ: egy innovatív online programozói versennyel kívánja megtalálni Magyarország legjobb szoftverfejlesztőit.

Tovább

Véget ért az Ericsson Programozó Bajnokság 2012

2012. december 7. -

2012-ben már másodjára rendezte meg az Ericsson Magyarország az egyetemistáknak és friss diplomásoknak szóló C++ Programozó Versenyét. A háromfordulós, októberben és novemberben zajló bajnokságra közel 400 fő jelentkezett, akik közül a legtöbben az ELTE-ről és BME-ről érkeztek. 

Tovább

Magyar fejlesztők számára is megnyílik a Windows Phone Marketplace

2011. szeptember 29. -

Mától a hazai fejlesztőknek új lehetősége nyílik a globális piac meghódítására: a Microsoft a magyar okostelefon-alkalmazásfejlesztők előtt megnyitotta fejlesztői portálját, az AppHub-ot, amelyen keresztül a Windows Phone Marketplace-en – azaz a Piactéren – tehetik közzé alkalmazásaikat. Ezzel egyidőben elérhetővé vált a Windows Phone hazai kompetencia-oldala is. A Microsoft oktatás iránti elkötelezettségének szellemében a szolgáltatás a diákok számára ingyenes.

Tovább