Szűrés

A(z) repülés kulcsszót tartalmazó cikkek

A Deutsche Telekom és a Lufthansa intelligensebbé teszik a repülést

2018. január 17. -

A repülés jövője most kezdődik: a „Telekom Fashion Fusion & Lufthansa FlyingLab” technológiai és divatverseny döntősei több hónapon keresztül a Fab Lab Berlin laboratóriumaiban dolgoztak a jövő repülési élményét megalapozó intelligens megoldások fejlesztésén. 

Tovább

Internet a felhők között

2017. október 19. -

Néhány évvel ezelőtt általános gyakorlat volt az utasszállító repülőgépeken kikapcsoltatni a mobiltelefonokat, elvágva az út közbeni kommunikáció lehetőségét. Ez azonban változóban van: már egyre több légijáraton fedélzeti wifi működik, amire az utasok is csatlakozhatnak.

Tovább

A Lufthansa Csoport Európán belül közlekedő gépein is elérhető már a fedélzeti internet

2017. május 3. -

Korlátlan webböngészés és streaming szolgáltatások érhetők el a Lufthansa és az Austrian Airlines számos európai járatának fedélzetén. Az internet néhány héten belül a Eurowings járataival repülő utasok számára is hozzáférhető lesz. 

Tovább

A Flightradar 24 közvetlenül is elérhető az easyJet mobilappján keresztül

2015. november 30. -

Elsőként az easyJet mobil applikációjában érhető el közvetlenül a Flightradar24 program, amely valós idejű információt szolgáltat a légiforgalomról: az easyJet utasai így felszállás előtt már 3 órával megnézhetik, hol tartózkodik a gépük. Az utazók családtagjai és barátai számára az érkezésről szóló információk lehetnek hasznosak.

Tovább